top of page
  • rabd86

Sissejuhatus

Updated: Nov 26, 2022

Projekti tüüp: Blogipostitused Toimumise aeg: Sügis 2022/2023 Asukoht: Tallinna Ülikool Liikmete arv: 17

Projekti eesmärk on julgustada potentsiaalseid tudengeid ülikooli astuma. Selleks kaardistasid projektis osalevad üliõpilased enda ootused, lootused ja hirmud seoses ülikooli astumisega. Viidi läbi küsitlused erinevates Tallinna koolides, et kaardistada abiturientide hirmud, ootused ja lootused. Seejärel viidi viimase kursuse tudengite ja vilistlastega läbi intervjuud, millest selgusid, kas ja millised ootused, lootused ja hirmud vastasid reaalsusele ning milleks ei osatud valmis olla. Intervjuude põhjal kirjutati blogipostitused, mis avaldati haridusteaduste instituudi blogis ning kasutatakse tulevikus ka Tallinna Ülikooli sisseastumise turunduskampaanias.

Projektis osales 17 tudengit 13 erinevalt erialalt. Projekti alguses jagati üliõpilased 3 rühma, et edaspidi saaks töö toimuda kõikides rühmades paralleelselt. Iga rühm viis läbi kolm intervjuud ning kirjutas nende põhjal kolm blogipostitust. Tööülesanded olid selgelt piiritletud ning jagatud nii gruppide vahel kui grupisiseselt. Kohtumised toimusid igal neljapäeval, lisaks suhtlesid ja kohtusid grupid eraldi.

Projekti juhendasid haridustehnoloog Sirly Väät, turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Mari-Liis Pärn ning projektide ja kommunikatsiooni assistent Elisa-Brit Põld.

27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page